25 Mayıs 2013 Cumartesi

50 YILLIK TERMAL UZMANLIK VE CİLTİLE BİYO-UYUM

50 YILLIK TERMAL UZMANLIK VE CİLTİLE BİYO-UYUM.



1950 ylında kurulan Biotherm; yüz, vücut ve güneş bakımında olduğu gibi Biotherm Homme ile erkek cilt bakımında ve Skin Loving Colors Serisi ile makyajda geniş kapsamlı ürün serileri sunuyor.

Biotherm, Fransız dağlarının derinliklerinden elde edilen şaşırtıcı bir aktif içerik olan mineral tuzlar ve vitaminler içeren PureExtract of Thermal Plankton TM'un keşfedilmesi ile başladı. 20 yıllık araştırmadan sonra Biotherm gerçek bahar suyunu en saf ve aktif şekilde tutmak amacıyla bu eşsiz biyolojik üretim ve arındırma tekniğini patentledi. Biotherm ürünleri kişiye özel güzellik sonuçları için Pure Excract of Thermal Plankton TM'nun yatıştırıcı, canlandırıcı, ve etkileyici eşsiz özelliklerini saf, doğal, biyo-aktif içeriklerle birleştirdi.

Biotherm, gözle farkedilir şekilde arınmış capcanlı bir cilt isteyen aynı zamanda yenilikçi kozmetik ürünlerini yaşam tarzlarına uygun gören kadın ve erkeklerin tercih ettiği marka konumuna geldi.

Star ürünler: Aquasource, Source Therapie, Age Fitness, Oléosource, Line Peel Wrinkle Corrector, Biotherm Men, Skin Loving Colors Make-Up.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder