25 Mayıs 2013 Cumartesi

LA ROCHE-POSAY

Avrupa'da ilk cilt bakımı spa'sı olarak kurulan, La Roche-Posay Farmasötik Laboratuvarları, dermatologlar tarafından tavsiye edilen bir markadır. Dermatologların önerdiği ve yüksek teknolojilerin kullanıldığı bu marka kendini güvenlik, uzmanlık, etik ve sıkı testlerde kanıtlamış durumda.

La Roche-Posay çok hassas ciltler de dahil olmak üzere, her cilt tipine uygun günlük cilt bakımı ve makyaj ürünleri serisi sunuyor.

Cilt bakımında, temizlik, güneş koruması ve vücut ürünlerinde sunduğu geniş serileriyle dermatologların birinci ve ikinci derece tedavilerindeki ihtiyaçlarına cevap veriyor.La Roche-Posay, aynı zamanda dermatalogların muayenehanelerinde kullandıkları tedavi ürünleri de sunuyor.

Ürünlerin etkinliği ve toleransı dünya çapındaki uzmanlar tarafından gerçekleştirilen klinik deneylerle kanıtlandı ve sonuçlar en önemli bilimsel gazetelerde yayınlandı.

La Roche-Posay'ın bütün ürünleri, anti-radikal özellikleri ile bilinen bir madde olan seleniyum içeren tek termal suyu olan, Thermal Spring Su içeriyor.Cild üzerindeki etkisi ve farklı dermatalojik vakalarda etkinliği kanıtlandı.

Ürünler özellikle en uç noktadaki araştırmaların sonuçlarını taşıyan aktif içeriklerden ve en son teknolojik yeniliklerden yararlanıyor.

Star ürünler: Lipikar, Anthélios, Effaclar, Tolériane, Active C, Hydraphase, Respectissime mascara, Novalip lipstick, Unifiance foundation, Redermic...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder