25 Mayıs 2013 Cumartesi

MAYBELLİNE NEW YORK

Maybe She's Born with. Maybe It's Maybelline

Maybelline New York, dünyanın 1 numaralı kozmetik markası, uygun fiyatıyla kalite ve yeniliği modern New York havasıyla sunuyor. "Maybe She's Born with. Maybe It's Maybelline" sloganı yıllar önce 1991'de yaratıldı. Marka dünaydaki tüm kadınlara ulaşırken aynı zamanda tüm kadınların kendilerine özgü güzellik potensiyellerini de ortaya çıkarıyor.

Maybelline New York, Amerikan pazarına ilk modern maskarayı 1917 yılında sundu ve böylece maskarayı kadınların günlük hayatının bir parçası haline getirdi. 1971 yılında, Amerika'da lanse edilen Great Lash bugün de en çok satan ürünler sıralamasında yerini koruyor.

Maybelline New York; hissi, tadı ve markanın başarısını bir araya getirirken, aynı zamanda şehre cool ve çekici atmosferi veren New York unsurlarını da ekliyor. Markanın güzellik elçileri, güzel, çekici, farklı etnik yapılı hayal takımını oluşturan modelleri, çekilen reklam filmlerinde New York sokaklarında boy gösteriyorlar. Renk seçimleri ve isimler günlük hayatta görülen New York şehir trendlerini yansıtıyor. Son zamanlarda lanse edilen XXL Volume+Lenght Mascara ve Dream Matte Mousse fondöten inanılmaz büyük başarılar yakaladı.

Bugün Maybelline New York, tam 90 dan fazla ülkede satılıyor. Maybelline, 200'den fazla ürün seçeneği, ulaşılabilir yüksek performanslı kozmetik ürünler, stil sahibi güzel renkler elde etmek için teknolojik olarak ileri formüllerle trendleri yakalayan uzmanlıklarla birleştiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder