25 Mayıs 2013 Cumartesi

CACHAREL



CACHAREL

1960'ların başlarında Jean Bousquet Cacharel kurduğunda, Haute Couture'un alternatifi olarak hazır giyim konsepti ile tanıştıran ilk modaevlerinden biri oldu. Daima zamanının önünde giden Cacharel, kalplerde genç ve yenilikçi bir imaj çizdi.

Otuz yıl önce, marka ilk parfümünü çıkardı, Anais Anais. O zamandan beri, tüm genç kadınlara hayatının her döneminde bir koku önermiştir: paylaşılan kadınlık için Anais Anais, ilk görüşte aşkın çılgınlığı için Amor Amor, saflık için Noa ve çekiciliğin denenmemiş gücünü test etmek için Amor Tentation. Şiirden ilham alan Heady, şaşırtıcı ve çarpıcı tüm Cacharel kokuları güçlü bir duygusal deneyimdir. Bir Cacharel kokusu en yakın arkadaş gibidir. Sırlarımızı ifşa etmeden ima eder.

Anaïs Anaïs, Cacharel Pour L'Homme, Loulou, Eden, Gloria, Noa, Amor Amor, Promesse, Liberté ve Amor Tentation.
Otuz yılın hisleri ve yaratıcılığı.
Otuz yıl kendini genç hisseden her kadının alabileceği fiyatta bir parfümler.


Anais Anais: otuz yıldan daha fazla bir süre önce yaratılan bu koku parfüm pazarında lider oldu. 1978'de yaratılan parfüm, yalnızca 300 çiçek notası kompozisyonuyla devrim yaratmadı ayrıca süt beyazı şişesiyle ve sıradışı reklam kampanyalarıyla dikkat çekti. Bugün, bu yaratıcılığın dönüm noktası, romantizmi ve sevecenliği özetlemektedir.

Loulou: Diğer bir klasik Lou Lou, çekicilik ve sevecenliği birleştirir. Karşı konulamaz "büyülü bir fanus" görünüşü ile, parfüm şişesi duyusal, oryantal çiçeksi bir koku verir.

Noa: sakin bir saflık ve umutla Noa, kokusu yumuşak, hararetli bir koza gibidir. Şişenin içindeki parlak inci, paha biçilemez bir aydınlık verir.

Amor Amor: Bu parfüm cacharel'in en tutkulu parfümüdür. Yoğun, genç ve çekici olan koku parlak kırmızı bir renge bürünmüştür. Parfüm şişesi kırılmış bir kalbe veya patlamaya hazır bir el bombasına benziyor. Pini çekerseniz, tutku patlar! onun çiçek-meyve notaları aşkın ilanını doğru bir şekilde yansıtır.

Amor Amor Tentation: Bu parfüm Ametistin gizemli gölgesi gibi yumuşak bir şekilde parlayarak, çekiciliğinin gücünü test etmeye henüz başlayan genç kızlar içindi. Oryantal- ağaç notaları, genç erkekleri baştan çıkartmak için kullanılan güçlü bir aşk zehiri gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder