28 Mayıs 2013 Salı

SAÇLARINIZ İÇİN ALTINEL BAYAN KUAFÖRÜ

Saçlar, güzelliğin en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Yüz şekline uygun olarak biçimlendirilmiş bakımlı ve çekici saçlar tüm kadınların hayalidir. Hava koşulları saçlarımızın yıpranmasında ve kurumasında büyük rol oynar. Boyaya ihtiyacı olan, yıpranmış, kesime ve bakıma susamış saçlarınız hak ettiği sağlığa kavuşacak. Saçlarınıza sağlık, canlılık ve parlaklık kazandıracak eşsiz bir fırsat! Boya uygulaması, saçlarınıza doğal bir ışıltı katacak! Yüz şeklinize uygun bir model ile göz alıcı saçlara sahip olacaksınız. Bakımlı olmanın keyfini yaşayın!

ALTINEL Bayan Kuaförü'nde Loreal Matrix Ürünleriyle Röfle, Gölge, Balyaj veya Tam Boya  Saç Kesimi  Fön  Saç Bakımı  Kaş Tasarımı  Dudak Üstü Tüy Alımından Oluşan Güzellik ve Bakım Paketi Uygulaması Yapılır.



Başarılı röfleler aynı zamanda saçlarınızın dokusuna ve sağlığına, kimyasalların saçınızda ne kadar kalacağına ve ne kadar röfle istediğinize de bağlıdır. Birçok kuaför evde saçlarınızı boyamanın röfle yapmaktan daha kolay olduğunu kabul ediyor. Bu yüzden evde saçlarınızı boyamakta başarılı olmanız gölge yapmakta da başarılı olacağınız anlamına gelmiyor. Aslında, gölge gayet zor olabilir ve birçoğu size salonda yaptırmanızı söylüyor. (Evde yapılan gölge çok sarı ya da ağarmış gibi olabilir.)

Saçlarınız en mükemmel bakımı hak ediyor.

Saçınıza, yapısına en uygun
özel bakım programlarını sunun
ve profesyonellerin önerilerinden yararlanın.




''İYİ RENK BİR KADININ CİLDİNE, GÖZLERİNE VE TABİ Kİ SAÇLARINA DEĞER KATAR."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder