25 Mayıs 2013 Cumartesi

L'Oréal Paris

ÇÜNKÜ BEN BUNA DEĞERİM

Dünyanın en iyi güzellik markası olan Fransız markası L'Oréal Paris, en son bilimsel gelişmeleri içinde barındıran güzellik ve kişisel bakım ürünlerini bütün kıtalardaki her kadın ve erkeğe sunuyor. Geleceğin formülleri, şık sunumlar,kullanımı memnuniyet veren ürünler : L'Oréal Paris mükemmellik arayanlara ulaşılabilir lüks ürünler sağlıyor.

L'Oréal Paris:

- Cilt bakımından, saç bakımına , saç renklendirmesinden, makyaja ve saç şekillendirici ürünlere kadar her yönüyle güzellik ürünlerini içeren bir markadır. Ürünleri Elsève, Studio-Line, Dermo-Expertise ve diğerleri gibi ünlü isimler altında tüketiciye sunuluyor.
- Paris'li güzellik , Laetitia Casta, Milla Jovovich ve Andie MacDowell'ında aralarında bulunduğu dünyanın en büyüleyici kadınları tarafından temsil ediliyor.
- Makyaj artisti James Kaliardos ve saç uzmanı Christophe Robin gibi zirvede bulunan güzellik uzmanlarının,makyaj artistlerinin, saç renklendirme ve dermotologların deneyim ve yeteneklerinin uzmanlığı.
- Ve,herşeyden önce, kişiye özgü özel ihtiyaçlara cevap verebilen ürünler için, L'Oréal laboratuvarlarının en son inovasyonları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder