25 Mayıs 2013 Cumartesi

HİÇBİRŞEY LANCÔME' DAN DAHA FAZLA GÜZELLİĞİ DEĞİŞTİREMEZ


HİÇBİRŞEY LANCÔME' DAN DAHA FAZLA GÜZELLİĞİ DEĞİŞTİREMEZ

Lancôme için güzellik görünüşten çok daha öte. Güzellik, cildin üstünde hissedilen bir his. Hislerin bir uyanışı... ruh, akıl ve vücut arasındaki mükemmel uyum...

Zerafet, çekicilik ve cesaretin mükemmel birleşimi. Doğal, zarif, sade renkler. Fransızlar bunu "art de vivre" kısacası iyi yaşama sanatı olarak adlandırıyorlar. Ve Lancôme bunu ortaya çıkarmaktan büyük bir haz duyuyor. Fakat güzellik kendini daima yeniden keşfetmeli. Lancôme; orijinal, uyumlu dokular, kokular ve renkler yartamak için sürekli bilimin, teknolojinin ve yeniliğin sınırlarını zorluyor.

Üç kıtada, yetmiş yıllık deneyim ve dünyanın en yenilikçi araştırma birimlerinin desteği Lancôme'a cilt, cildin ihtiyaçları ve mekanizması konusunda eşsiz bir uzmanlık kazandırdı. Uzun yılların deneyimi ve eşsiz uzmanlıkları; performansı, memnuniyeti,güvenliği ve yaratıcılığı birleştiren yüksek teknolojiye sahip ürünler geliştirmesini sağladı.

Lancôme'un star ürünleri: Résolution, Absolue, Rénergie, Primordiale, Hydra Zen, Blanc Expert cilt bakımında; Color ID, Photogénic, Flextencils, Rouge Absolu, Juicy Tubes makyajda; ve parfümlerde Attraction, Trésor, Miracle, Hypnôse.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder