25 Mayıs 2013 Cumartesi

SAĞLIK GEREKLİLİKTİR.SAĞLIK CİLT İLE BAŞLAR

SAĞLIK GEREKLİLİKTİR.SAĞLIK CİLT İLE BAŞLAR

1931 yılında, başlangıcından itibaren, Vichy Laboratuvarlarının tek bir misyonu var: Uluslararası bilimsel ve tıbbi topluluklarla işbirliği içerisinde hayati önem taşıyan cildi daha iyi anlayabilmek.

Vichy, farmakolojik araştırmalar ve Vichy Termal suyu ile birleştirilmiş sağlıklı aktif içeriklerle formüle edilmiş cilt bakım ürünleri serisi sunuyor.

17. yüzyıldan itibaren cildin doğal savunma mekanizmalarını etkilemesi başta olmak üzere tıbbi topluluklar, Vichy Termal suyunun değerini tanıyorlar.

Vichy ürünleri fizyolojik seviyedeki nemlendirme, besleme, yaşlanma, güneş koruması, portakal görünümündeki cilt, saç dökülmesi ve bunlar dışındaki tüm cilt bozukluk ve düzensizliklerini önlüyor ve düzeltiyor. Ürünlerin, aynı zamanda hoş ve orijinal yapılarıyla kullanımları da çok kolay. Tüm Vichy ürünleri en hassas ciltlerde bile kullanıma uygun olduğunu garanti eden katı etik kurallara uygun olarak üretilmektedir.

Vichy bilgilendirici kampanyalar ve doğru cilt bakımı konularında eğitimleri kapsayan sosyal içerikli inisyatifler gerçekleştiriyor.Öntanı merkezleri 1999 yılında açıldı ve 2002 yılında dermatalogların ve eczacıların yılda bir defa olmak üzere tamamlayıcı ve kişisel cilt değerlendirme seansları düzenledikleri cilt check-up merkezleri açıldı.

Bugün Vichy Avrupa'nın önde gelen eczane markasi konumundadir. Star ürünler: LiftActiv, Novadiol, Normaderm, Dercos, Thermal Fix, Myokine, Capital Soleil, Vichy Men

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder