25 Mayıs 2013 Cumartesi

TÜKETİCİ PROFESSİONNEL ÜRÜNLER

KUAFÖRÜNÜZDE GÜZELLEŞİN.ZEVKİNİ ÇIKARIN!

Matrix 1980 yılında Amerikalı bir kuaför çift Arnie ve Sydell Miller tarafından kuruldu. Miller çifti kuaförlerin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını mükemmel bir şekilde ortaya çıkaran ve işyerlerini geliştirmeye yardımcı tamamlayıcı ürünler serisi sunmak istiyorladı. Bugün, 20 ylı aşkın süredir, orijinal fikirleri hala güçlü ve Amerika'da profesyonel saç bakımında bir numara olarak yerini koruyor.

Matrix kuaförlerin ihtiyacı olan her türlü desteği sunuyor: mükemmel etkili kolaylıkla satın alınabilir lokal eğitimden, salon pazarlamasına kadar . Marka tam olarak bir salon profesyoneli olmanın ne demek olduğunu biliyor.

Salon eğitimlerinin öncesinde Matrix profesyonellere yeteneklerini ortaya çıkaran ve geliştiren sanatasal eğitim programlarıyla yardım ediyor. Kendi sektöründe renklendirme uzmanları ve kuaför sahiplerinden oluşan geniş eğitim ortaklıkları bulunan Matrix görünüşleri ve yaşamları değiştiriyor.

Matrix star ürünleri: Biolage, Amplify, Curl Life, Color Smart, Sleek.look 4-step Professional Smoothing System, Opti.smooth, SoColor.beauty, Color Sync, Trix ve Matrix.
SAÇ BAKIM SANATI

Bugün, kadınların servis kalitesinden beklentileri çok yüksek. Birçok kadın lüksün son noktasını hayal ediyor ve birçoğu için bu Kérastase Salon Bakımını ifade ediyor. Tüm dikkatlerin müşteri üzerinde odaklandığı bu rahatlatıcı bakım sırasında, güzellik ve mutluluk büyük bir ahenkle birleşiyor. Kérastase tüketicisi için, saç bakımı çok önemli çünkü saç bakımının bütününde kendini iyi hissetmesi üzerinde etkisi var. Kérastase klasik olduğu kadar aynı zamanda modern, kışkırtıcı, ilham verici ve ulaşılabilir.

Kérastase lüks saç bakımında en ince noktalara ulaşan bir ödül. 1964 yılından itibaren, L'Oréal İleri Araştırmaları en ileri teknolojileri , Kérastase Koleksiyonu için seçti. Kérastase ürünleri ileri formülleri ve yenilikçi içerikleriyle eşsizler. Kadınlar Kérastase'ı saç bakımı ve güzelliğinde ulaşılan son nokta olduğu için arzuluyorlar.

En prestjli salonlarda satılan Kérasatse, gücünü uzman kuaförlerin ellerinden alıyor. Kérastase uzman kuaförü, saç tipinize en uygun salon bakım programınızı seçtikten sonra evde uygulayabileceğiniz kişisel bakımınızı tavsiye ediyor. Kérastase koleksiyonu, aynı zamanda profesyonel kullanıma yönelik ürünler de içeriyor.

Kérastase her kadının eşsiz olduğunu biliyor. Farklı saç tiplerine göre dizayn edilmiş altı farklı ürün serisi ile her kadın Kérastase Danışman Kaförü tarafından kişiselleştirilmiş güzellik programından yararlanabilir.

Star seriler: Nutritive, Reflection, Dermo-Calm, Résistance, Spécific ve Soleil
HEPSİ FARKLI:HER BİRİ ÖZGÜN

Dünyanın önde gelen yenilikçi kuaförleri tarafından L'Oréal Professionnel ve ürünlerinin tercih edilmesinin 3 önemli esas nedeni: Yaratıcılık, yenilik ve ortak çalışma.... L'Oréal Professionnel, kuaför ortaklarımızla önemli bir inancı paylaşıyor: Kadınlar sadece birbirlerinden farklı değiller, üstelik herbiri eşsizler. Bu yüzden, L'Oréal Professionnel' in felsefesi: "Hepsi farklı, Herbiri eşsiz!"

Herzaman modanın kalbinde L'Oréal Professionnel saç şekillendirme ve renklendirme uzmanlarına yaratıcıklarını ortaya çıkaracak tüm gerekli koşulları sağlıyor.L'Oréal Professionnel, yılda iki defa kuaförlerin moda dünyasının vazgeçilmez bir parçası kılan ve L'Oréal'in teknik uzmanlığını, yenilikçi yaklaşımını birleştirerek son trendleri ortaya çıkaracak Renk Koleksiyonları hazırlıyor. Dünya çapındaki en iyi kuaförlerle işbirliği içerisinde , tüm müşterilerinin modanın ve güzelliğin çok ötesinde olması için , kuaför endüstrisinde yeni trendleri yorumluyor.

Her ürün önde gelen kuaförlerle ortak çalışmaların sonucunun birer meyvesidir. L'Oréal Professionnel ürünleri L'Oréal Laboratuvarlarının uzmanlık ve teknolojik ilerlemesini kuaförlük sanatı ve tekniği ile birleştiriyor. Renklendirme ürünlerimiz, Majirel, Diacolor, Luo Color, Platinium ve diğerleri gibi saç renklendirme ürünleri modanın en son noktasını oluşturuyor. Şekillendirici seride ise Tecni.art yüksek performansı için tercih edilirken, Série Expert profesyonel kalite sunuyor. Uzun süreli kalıcılık sağlayan X-Tenso, perma losyonu Dulcia, L'Oréal Professionnel'in en başarılı ürünleri arasında gösteriliy



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder