25 Mayıs 2013 Cumartesi

INNEOV


INNEOV

Herkes bilir; beslenme biçiminin güzellik üzerinde önemli bir etkisi var. Yine de İnnéov Laboratuvarları cilt bakımında ve beslenme konularında iki uzmanın desteğiyle bilimsel bir kanıt sunmak istedi: L'Oréal Dermatolojik Araştırma ve Nestlé Beslenme Araştırmaları güçlerini Innéov'u yaratmak için birleştirdiler.

Ürünler günlük dozların hap içerisinde yer alması şeklinde tasarlandı. Galenik şekildeki tek dozlar cilt, saç ve tırnakların sağlık ve güzelliğini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Innéov Firmness, içerikleri vücudun içinden ve derinliklerinden etkisini göstererek cild ve vücudu yeniden yapılandıran ilk gıda takviyesidir. Esas etkin içerik Lacto-lycopeneTM, domateste bulanan likopen başta olmak üzere soya isoflavonları ve C vitamini birleşmesinden oluşuyor. Etkinliği ise plaseboya karşı klinik "double blind" testi ve cildin mikro yapısını, dermal yoğunluğundaki gelişimi gösteren klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.

Innéov Hair Mass saçlara enerji kazandırmak amacıyla tasarlanan ilk gıda takviyesidir. Taurine, çinko ve katehinler içeriyor. Hair Mass sadece bir gıda takviyesinden daha ötesini gerçekleştiriyor. Köklerden itibaren; saçların kalın, yoğun ve parlak olarak çıkmasını sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder