25 Mayıs 2013 Cumartesi

DIESEL

FUEL FOR LIFE

KONSEPT


"Hayattamısınız?"

Bir parfümden daha fazlası, Fuel For Life kendinizi canlı hissetmenizi sağlayacak, duyguların saf bir konsantresi.

Kadın ve erkek için Diesel'in esans notaları "retro-modern" ruhu temsil eden seksi ve enerjik bir iksir.

Fuel For Life,Diesel'in yaratıcılığını ve belirsizliğini taşıyan bir adrenalin kaynağıdır, insanları yeni duygusal deneyimler yaşamak isteyenlere alternatif bir enerji tarzını ortaya koyuyor!

Hayatını dolu yaşamayı seçen, yoğun anlara aç, baştan çıkarıcı ve limit tanımayan şehvetli yalnızlara adanmıştır.

Ama dikkatli olun...bu iksir inanılmaz derecede aktif ve güçlü...dikkatli kullanın!



KOKULAR

Fuel for Life'ın kadın ve erkek versiyonları iki sonsuz parfüm örneğidir.

Buna ulaşmak için, Renzo Rosso ve FIRMENICH parfümcüleri (Annick Ménardo, Jacque Cavallier and Thierry Wasser), bu iki kokuyu da amber ailesinden "chypre ve heather" ile kadınlık ve erkekliği sembolize ederek konumlandırmayı seçtiler. Bunun sonucunda geleneksel parfümeri ve fütüristik görünümü birleştiren iki retro-modern parfüm yarattılar. Fuel for Life: enerjik bir iksir, yaşama arzu yükleyen bir hayat suyu, başarılı bir yaşamın sırrı.


Fuel for Life, kadin

Fuel for Life chypre'den başka birşey olamazdı. Bu parfüm ailesi dişiliğin mirasını resmeden, ve oldukça karışık duygular besleyen, en şehvetli ve tüm bunların dışında en az romantik: daima çiçek ve ağaç arasında, gökyüzü ve dünya arasında, ruh ve ten arasında sallanır. Fuel for Life'ın yapısı bu karışık duyguları açıkça yansıtır: yasemin ve paçuli'nin ikiliği anında görülebilir. Başka bir anlatımla, beyaz çiçeklerle-sanki masum-ve ormanlık ve Endonezya yaprağının-paçuli- amberli karmaşıklığı arasında gidip gelir-daima akla mahmurluğu ve ağaçların altındaki çalıların kokusunu getirir.

Aşırı dozun karşısında duran, kasis'in beklenmeyen bir parçası: temel siyah kuş üzümünün kombinasyonu- Burgundy creme de cassis'in doğal bir izi- ve blackcurrant çiçeği, hayvani ve haşin. Chypre meyveleri cezbeder. Özellikle, tüm bu notalar indole'un üzerinde birleşmiş görünür ve bu sürpriz kokunun çekim merkezinden yükselir. Burada, onun hayat enerjisini yaşatan, onun şehveti, onun gidişini: hafiflettiğiniz bu vahşi ve cinsel etki, etkileyici çiçeklerin üzerindeki vurgu ve ayırt edici duyusal parlaklık alır. Bu karakteristik ile Fuel for Life çekimin ve dengenin bir başyapıtı olur.


Fuel for Life, erkek

Kokunun kalbine giden, Fuel for Life'ın heather cord erkek parfümlerinin en eski ve en klasik kodunu yansıtır:lavanta bazı , -heatherin yanlızca kayıp bir hayal notası. Fuel for Life henüz kokusunu ailesindeki gelenekleri azaltmadı çünkü içindekilerden öte, bu, hayalgücüne yaptığı gibi burnu da etkileyen bir ışık önerisi sunuyor. Muhtemelen, erkekler daha önce saflık ve modernliğe dikkatini çeken ve zevk veren böylesi birşeye sahip olmadı.

Aynı zamanda, bu yalnızca bir öncelikli maddeler listesi değil-daha iyi bir anlatımla vibrasyon olabilir. İnce bir doz star anis'ten yaratılan, aromatik ve serin, ilk vibrasyon kokuyu aydınlatan ince bir sertlik ve cilalı bir parlaklık verir. İkinci vibrasyon frambinone'den: beyaz miske çok yakın, birinci çarpışmada azıcık eksik görünür, fakat ten ile temas ettiğinde canlı hale gelir ve Fuel for Life'a daha önce hiçbir erkek parfümünde görülmemiş eşsiz bir meyvemsi tat verir. Heliotropine'in çekici aydınlığı tarafından güçlenen bir etki. Tam karşıtı, ikinci tezata yakın, üçüncüsü ağaç ve amber vibrasyonu daha iddialı bir erkeksilik önerir: temiz, çok yüzlü fakat temelinde şehvet uyandıran...ve doğal, ölümsüz çiçeklere teşekkürler.



ŞİŞE

Şişenin en yalın fikri kült bir obje olması: Diesel'in mirasına ait, seksi ve vintage bir stil. Giydirebileceğiniz, soyabileceğiniz, çıplak bırakabileceğiniz iki şişe...yapabileceğiniz kadarını yapın!

Fabien Baron tarafından tasarladı, erkeklerin şişesi bir likör matarasından ilham alır, kadınlarınki ise 1930'ların küçük ilaç şişelerinden.

İçerdiği simyayı bazen gösteren veya gizleyen, kadınların şişesi, şişenin ve içerdiği sıvının transparanlığı ile oynayan soluk buruşuk bir dantel ile kaplandı. Erkeklerin şişesi ise; şişenin omzundan fermuarı açılabilen vintage görünümündeki kanvas bir kılıf ile sarılır.

Fuel for Life'ın seksi vintage ambalajı, dantel ve kanvasın sıradan dekorasyonu ve 5 farklı kabartmalı kapağa sahip olma olasılığı ile vahşi ve şehvet uyandırır.

Her şişe, içindeki deneyimle benzersiz bir sanat eseri olur.



MESAJ İLETİLMESİ

Fuel for Life, yaratıcılığın ve belirsizliğin daima anahtar oyuncular olduğu diesel gezegenin diğer bir ifadesidir. Diesel Yaratıcı Takımı, Kreatif Direktör Wilbert Das önderliğinde ve FFL (Fred ve Farid) ajansıyla, olağan dışı bir dille, klişelerin dışında bir tasarım yarattılar..

Sonuç, retro-modern bir havada oynayarak başarı elde eden bir hikaye anlatma kampanyası: Nick Knight'ın 8 portresinden esinlenerek, Laurence Dunmore tarafından 8 film çekildi (4 film bayan kokuları için, 4 film de erkek kokusu için). Bunlar, bu iki yeni iksirin izleyicilere duyguların şiddetini deneyimlemelerini mümkün kılan anahtarlardı: baştan çıkarıcı, şehvet düşkünlüğü, özgürlük, zevk, günah...

Diesel.com'u online gezenler için, Diesel Wheel of Lifeile parfüm dünyasında gerçek yaşam deneyimi yarattı: soruyu cevaplamak için 5 yarışmayla "Hayatta misin?" ve sana bu hırslı topluluğa ait olduğunu kanıtlıyor.

Fuel for Life'ın yaratıcı dünyası büyük bir ilham ve retro-modern kodlar ile yapıldı. Üst düzey reklamcılığın dilindeki kıvraklık, canlı ve dolu bir hayat biçimi için öneri.

Daha fazla bilgi için - www.diesel.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder