25 Mayıs 2013 Cumartesi

SKINCEUTICALS


SKINCEUTICALS

1997 yılında kurulan Skinceuticals, yaşlanma belirtilerine karşı savaşmak ve ciddi cilt sorunlarını önlemek amacıyla yenilikçi dermatalojik ürünler geliştiriyor.

Kendisini cilt sağlığını korumaya adamış olan SkinCeuticals bilime dayanan kaliteli ürünler üretiyor.

Kuruluşunun ilk yıllarında, kozmesötik sektörünün ilerlemesine öncü olan SkinCeuticals araştırma ekibi, çevresel etkilere dayalı erken yaşlanma izlerine karşı cildi koruyan orijinal topikal C vitamini serumunu geliştirdiler. SkinCeuticals klinik araştırmalarda ve bilimsel kanıtlarda sektörüne liderlik etmeye devam ediyor. Hücresel ve moleküler biyoloji, kimya, biyofizik ve tıp dallarında öncü bilim adamlarıyla çok güçlü işbirlikleri bulunuyor. Bu çok disiplinli ilişkileri sayesinde, SkinCeuticals uluslararası tıbbi topluluklarla yaptığı işbirlikleri foto yaşlanma ve cilt sağlığı konusundaki bilgisini derinleştiriyor.

SkinCeuticals Amerika'da ve dünya çapında 35'ten fazla ülkede, dermatologlar, estetik cerrahlar, medi-spalar ve diğer cilt bakımı profesyonlleri aracılığı ile birbirini tamamlayıcı cilt bakım çözümleri sunuyor. Bu uzmanlar SkinCeuticals' a trendleri değil cilt sağlığını iyileştirmek için güveniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder